Dr Manikyappa

ABOUT

Highlights: colored vertical pergolas, uniform external jail wall, unity in diversity of elements, use of bright colors.

Story: It is a renovation project in which we have to design the residential space over the existing hospital building. Aesthetically attractive façade is designed without compromising the functional needs of hospital. It is achieved by the repeated usage of elements of design along with bright attractive colors. A feeling of openness is achieved by transparent glass and jail walls. Also the effect of light and shade created by pergolas and jalis made the structure vibrant and appealing.

CLIENT:

Mr.Manikyappa

LOCATION:

PLOT AREA:

5992.89SFT

COST OF CONSTRUCTION:

Lakhs

FOCUS:

Play of Light and shade with repetition of elements.

Date

2018

CATEGORY
Homes